ÇOMÜ Üstün Yetenekliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışmanlık - Eğitim - Kurs Hizmetleri

Merkezimiz uzmanları tarafından, üstün yetenekli bireylere ve çocukların anne-babalarına yönelik danışmanlık desteği ve psikolojik danışma hizmetleri ile üstün yeteneklilerle çalışan uzmanlara, eğitimcilere ve farklı kuruluşlara yönelik eğitim-kurs hizmetleri başlamıştır.

Merkezimiz bünyesinde, üstün yetenekli bireylere ve çocukların anne-babaları/yasal koruyucularına yönelik danışmanlık hizmetleri ve uzmanlara yönelik eğitim-kurs hizmetleri verilmektedir. Sözkonusu hizmetler Üniversitemizin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'ne bağlı olarak yürütülmektedir.

Hizmetlerimizde kullanılan bilgi ve protokol formları Kalite Güvencesi sayfamızda, Formlar sekmesi altında yer almaktadır.

Danışmanlık ve eğitim hizmetleri başvurusu yapmak ve uygulama süreci ile ilgili bilgi almak için, uyum@comu.edu.tr adresine e-posta yazabilirsiniz.