UYUM 2021 Yılı Faaliyet Raporu

1. Merkez'e başvuru yapan üstün yetenekli çocuklar ve gençlerle ailelerine yönelik tanıma, rehberlik, destek ve izleme çalışmalarına devam edilmiştir.
  2. 24.02.2021 tarihinde, Dr. Öğr. Üyesi Defne YILMAZ tarafından, üstün yetenekli çocukların ailelerine ve eğitimcilere yönelik olarak "Üstün Yetenekli Çocuğumun Duygularını Anlamak" konulu çevrimiçi seminer gerçekleştirilmiştir.
  3. 23.04.2021 tarihinde, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Dr. Ayça KONİK’ tarafından, üstün yetenekli çocukların ailelerine yönelik olarak, “Üstün Yetenekli Çocukların Sorunları ve Aile İçi İletişim” konulu çevrimiçi seminer gerçekleştirilmiştir.
  4. Merkezimiz; bireylere yönelik psikolojik danışma desteği ve aile ve kurumlara yönelik eğitim ve kurs çalışmaları gerçekleştirmek üzere, 2021 yılı Eylül ayından  itibaren Döner Sermaye İşletmesi kanalıyla dışarıya yönelik hizmetlerine başlamıştır.